Al twaalf jaar lang zet GRH zich in om de Spaanse greyhounds, galgo’s, een betere toekomst te bieden. Door een warme mand in Nederland en Belgie voor ze te vinden, door donaties aan de de opvangcentra, het opbouwen en inzetten van een fonds voor meer structurele hulp en zeker ook door aandacht te blijven vragen voor de uitbuiting en verwaarlozing van deze schitterende honden.

Dit kan alleen door de inspanning en passie van gedreven vrijwilligers, die zich met hart en ziel inzetten om hun een beter leven te geven. Om de vrijwilligersgroep te versterken, zijn we op zoek naar enthousiaste mensen voor de volgende activiteiten.

Communicatie

Als vrijwilliger Communicatie draag je bij aan de communicatie via onze website, Facebook en Twitter. In nauwe samenwerking met de andere leden van het team presenteer je het dagelijkse gezicht van GRH aan haar sympathisanten, (potentiële) adoptanten, donateurs en betrokkenen. Een open, heldere en inspirerende communicatie houdt de GRH-gemeenschap levendig en op de hoogte.

Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilliger voor de volgende activiteit:

 

  • Het coördineren en beheren van de communicatie en haar media, waardoor de verschillende communicatievormen goed en eenduidig zijn. Hieronder valt ook een deel interne communicatie.

 

Lijkt het je leuk om ons communicatieteam te komen versterken en heb je enige ervaring op het gebied van communicatie, inspiratie en creativiteit? Dan horen we graag van je!  Je kunt een mailtje sturen met de vermelding “communicatie” naar:

bestuur@www.greyhoundsrescue.nl

Evenementen en PR

Wie kent niet de banner dat je de liefste hondjes bij GRH kunt vinden? Op de GRH-wandelingen en door aanwezigheid op zuster-evenementen presenteert GRH zich op de meest directe manier aan adoptanten, vrijwilligers en geïnteresseerden. Juist in dit persoonlijke contact met “medestrijders” en bezoekers ligt een belangrijke kans om mensen te informeren over het werk van GRH, onze hondjes én de problematiek rondom deze fantastische honden.

Voor de verschillende activiteiten bij het evenemententeam zijn wij op zoek naar:

  • Bevlogen vrijwilligers voor ons promotieteam die GRH op de verschillende Evenementen willen vertegenwoordigen, het werk van GRH willen uitdragen en de moeilijke situatie van de galgo’s in Spanje onder de aandacht kunnen brengen.
  • Een enthousiaste vrijwilliger die samen met de leden van het evenemententeam de GRH-evenementen, zoals bijv. de wandelingen, kan organiseren, aansturen en begeleiden en de aanwezigheid van GRH op zuster-evenementen kan coördineren en ondersteunen.
  • Vrijwilligers die de organisatie van onze evenementen kunnen ondersteunen

Ben jij een fanatieke galgoliefhebber die het werk van GRH en jouw passie voor deze honden graag bij mensen onder de aandacht wil brengen? Schrijf dan een mailtje onder vermelding van “Evenementen” naar:

bestuur@www.greyhoundsrescue.nl

Hulpgoederen

De shelters in Spanje hebben het niet eenvoudig. Elke cent moet drie keer worden omgedraaid voordat deze kan worden uitgegeven en het ontvangen van hulpgoederen uit Nederland is daarom een welkome bijdrage. Eén tot twee keer per jaar organiseert GRH een transport naar Spanje om de shelters deze goederen te kunnen brengen.

Hiervoor zijn we op zoek naar:

  • Vrijwilligers voor het hulpgoederenteam, die met eigen vervoer deze hulpgoederen bij de verschillende inzamelpunten ophalen en afleveren bij de hulpgoederenopslag.
  • Een mooie plek waar onze opslag kan staan.

Rijd jij graag een rondje voor de hondjes in Spanje? Schrijf dan een mailtje onder vermelding van “hulpgoederen” naar:

bestuur@www.greyhoundsrescue.nl