De kerstwandeling was als vanouds weer druk bezocht en enorm gezellig. We hebben veel mensen en nog veel meer honden mogen begroeten. De foto’s van de fotografe zijn er, in dit bericht ziet u precies waar u ze kunt bewonderen en hoe u ze eventueel kunt bestellen.

Wat was het een prachtige dag! Wij en de honden hebben mogen genieten van een heerlijke winterdag. Het was fantastisch geregeld bij restaurant BellaBella. Er is bijgekletst, gerend en heel wat afgesnuffeld. Ook was er van alles te koop in de GRH shop en in de rommelmarkt. Het was een feest u en de honden allemaal te zien.

Op 18 december, kwam de krant De Scheveninger uit. Deze kunt u hier lezen:

https://www.de-scheveninger.nl/digitale-krant/

en natuurlijk hebben ze het artikel over onze kerstwandeling geplaatst.

U vindt een video van de wandeling hieronder en alvast een deel van de foto’s die iedereen zelf heeft gemaakt. Het is vast niet alles wat er met camera’s of telefoons is geknipt, maar wel alles wat we op dit moment hebben gekregen.

Ook de foto’s van de fotograaf zijn er nu. U kunt ze hier bekijken:

https://fotografiesandravlaarnl.pixieset.com/g/greyhoundresquenederland/

Klikt u op de foto die u graag wilt bestellen. Onderaan de foto staat een nummer. Dit hebt u nodig voor de betaling van de gewenste foto’s en heel graag ontvangen we tevens een mail van u met de nummer of nummers van de foto’s. Zodra we uw betaling hebben ontvangen, zullen wij u de door u gekozen digitale foto’s toesturen.

Zoals u al weet kosten de foto’s € 7,50 per stuk. U kunt dit overmaken naar rekening NL94INGB0683866079 ten name van Greyhounds Rescue Holland met als omschrijving het nummer of de nummers van de foto(‘s) die u wilt bestellen.

Alvast veel kijkplezier!