Zaterdag 15 december a.s. is het tijd voor de GRH kerstwandeling! Wij hopen u en uw honden ook te zien. Een heerlijk moment om met elkaar bij te praten en bij te snuffelen.

…..en natuurlijk is deze wandeling ook bedoeld voor een inzameling van spullen voor de shelters.

Dit keer willen we heel graag halsbanden, riemen en tuigjes inzamelen die u niet meer gebruikt. Alles moet uiteraard schoon en in goede staat zijn, want anders hebben de shelters er helaas niets aan.

Verder zal natuurlijk onze eigen GRH kraam aanwezig zijn en daarnaast is er nog een kraampje die een “rommelmarkt” is. Maar weest u gerust, ook in deze rommelmarkt worden uitsluitend goede en bruikbare spullen te koop aangeboden. Tot slot zal er misschien nóg iets speciaals zijn deze dag, maar omdat dit nog niet zeker is verklappen we het nog niet.

We organiseren de wandeling deze kerst bij Aloha Strandpaviljoen, Strand Noord 2B, 2586 ZZ Den Haag (Scheveningen). Er staat een grote verwarmde tent die dag zodat iedereen zonder van de kou te verkleumen kan genieten van een drankje of een hapje. En natuurlijk mogen de honden samen heerlijk rennen op het strand, voor of nadat u hebt rondgekeken bij de GRH kraam of de rommelkraam, wellicht iets hebt gekocht of iets hebt meegenomen voor de inzameling. Het is wel erg belangrijk dat u uzelf en met name uw honden warm aankleedt. Het is tenslotte december.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en we zien u heel graag op 15 december a.s. De ontvangst is vanaf 11.00 uur en vanaf ca. 12.00 uur begint de wandeling. Daarna kunt u lekker rondsnuffelen of gezellig bijpraten. De eindtijd van de kerstwandeling is ca. 15.00 uur.

Wij kijken er naar uit. U ook? Het zou fijn zijn als u ons wilt laten weten of u er bij bent, zodat we tijdig weten hoeveel mensen we mogen verwachten. Dat kan via emailadres: hond@www.greyhoundsrescue.nl