Ivory heeft heel wat meegemaakt in haar jonge leven. Ze werd gevonden op het platteland langs de kant van de weg met een fractuur aan haar ruggengraat en moest hiervoor direct geopereerd worden.

Nu woont ze alweer een tijd in een Spaans pleeggezin, waar ze rustig kan revalideren. Inmiddels kan ze al prima zelf opstaan en huppelt ze voorzichtig buiten rond. In april (2020) ging Ivory’s revalidatie de goede kant op, maar ze was er nog lang niet. Ze was wankel op haar poten en de spierkracht moest nog veel meer opgebouwd worden. En ze was voorlopig nog niet klaar om te reizen. Ook was ze nog erg bang voor vreemde mensen, vooral mannen.

Nu in augustus (2020), zo’n vier maanden verder is het bijzonder om te zien hoeveel vooruitgang Ivory in een paar maanden tijd alweer geboekt heeft. Ze blijft nog wat wankel op haar poten, maar dat weerhoudt haar niet om te proberen een beetje te rennen en te spelen met de andere honden in haar roedel. Ivory heeft het nodig om in een niet al te grote roedel te wonen. Ze voelt zich veilig tussen andere honden. Maar haar grootste vriend is Tabu, de rode kater. Dus ze kan duidelijk prima met katten omgaan. Met mensen heeft ze haar tijd nog nodig om er zeker van te zijn dat ze niets kwaads in de zin hebben. Bij vreemden is ze nog steeds bang in het begin.

Ivory is nu zover dat zij op zoek kan naar een eigen, lieve familie, die haar voor altijd in de armen wil sluiten. Lees meer over Ivory op haar eigen profielpagina.