sm_stad_land_001Deze goed geoutilleerde dierenkliniek legt zich toe op de eerste en tweede lijns geneeskunde op het gebied van gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Alle diersoorten zijn welkom! Alle dierenartsen volgen het trace voor permanente educatie op het gebied van gezelschapsdieren. De erkenningen en nascholing staan garant voor een grote vakbekwaamheid en tekenen onze inzet in het wel en wee van de aan onze zorg toevertrouwde dieren.

Het team

Maar liefst vijf assistentes vullen het team aan, zo helpen zij de dierenartsen bij spreekuren en operaties (paraveterinairen) en dragen de zorg over opgenomen dieren, maar ook wisselen zij elkaar af in telefoon – en receptietaken aan de balie. Zowel dierenartsen als assistentes hechten een groot belang aan goed contact met u, als eigenaar. Alleen dan kunnen we zorg dragen voor een goede gezondheid van alle dieren, aldus dierenarts Cor de Vries.

Spreekuur

Het spreekuur is van maandag t/m vrijdag van 18.00 – 19.00 uur en zaterdag van 11.00 – 12.00 uur. De kliniek werkt het liefst op afspraken!

Dierenkliniek Stad en Land

U vindt Dierenkliniek Stad en Land aan de Tom Schreursweg 102, 1067 MC te Amsterdam (vlakbij Halfweg). Dierenkliniek Stad en Land is te bereiken op tel. 020-5854070, of neem eens een kijkje op hun site www.dierenklinieken.net.


Grotere kaart weergeven