van_zwolDierenartsenpraktijk van Zwol in Vlaardingen is al vele jaren een bekend en vertrouwd adres voor vele dierenbezitters in de regio. Naast gedegen kennis en tientallen jaren ervaring, beschikt het team van dierenarts van Zwol over de beste voorzieningen om uw dier te onderzoeken en te behandelen. Zo behoren Röntgen- en bloedanalyse-apparatuur, een bloeddrukmeter en apparatuur om een ECG te maken, tot de standaarduitrusting. Voor operaties, uitgevoerd in een aparte operatiekamer, wordt de beste narcose- en bewakingsapparatuur gebruikt om risico’s te minimaliseren.

Alle assistentes zijn gediplomeerd paraveterinair en worden regelmatig bijgeschoold. Marjolein heeft zich onder andere gespecialiseerd in dierenvoeding en diergedrag. U kunt bij haar terecht met al uw vragen op deze gebieden. Kijk voor meer informatie op www.hondsezaken.nl

Alle aandacht

Ook wanneer het erg druk is krijgt niet alleen het dier de volle aandacht. Een goede uitleg over de diagnose en de behandeling wordt bij elke bezoek voorop gesteld. In het geval uw dier wat langer moet blijven, of uitslaapt na een operatie, wordt het in de opnameruimte goed in de gaten gehouden en prima verzorgd. In de ruime wachtkamer, voorzien van airconditioning en tijdschriften, kunt u een gratis kopje koffie of thee drinken.

Apotheek

De apotheek is van maandag t/m vrijdag geopend tussen 9.00 en 15.00 uur en op maandag, woensdag en vrijdag ook tussen 19.00 en 20.00 uur.

Winkel

De ‘winkel’ biedt een ruim assortiment aan dieetvoeders, vlooienbestrijdingsmiddelen en verzorgingsartikelen. De winkel is van maandag t/m vrijdag geopend tussen 9.00 en 15.00 uur en op maandag, woensdag en vrijdag ook tussen 19.00 en 20.00 uur.

Dierenartsenpraktijk van Zwol

Adres
Willem Lodewijklaan 1
3136 BS Vlaardingen

Telefoon
010 – 474 59 77
Bij spoedgevallen: 0900 – 900 66 00

Internet
www.dierenartsvanzwol.nl

Dierenartsenpraktijk van Zwol is aangesloten bij dierenartsenkring Schiedam Vlaardingen.


Grotere kaart weergeven