Het is weer vroeg, heel vroeg, als Lex de wagen inlaadt met dozen en kratten vol met GRH-artikelen, halsbanden en riemen. Ruim voordat de eerste bezoekers zich voor weer een GRH-wandeldag melden, staat er een mooie kraam klaar. Met een enorme toewijding, service en enthousiasme is Lex de rest van de dag in de shop te vinden. Niet alleen verkoopt hij de spullen, hij is ook een belangrijk aanspreekpunt die op elke vraag wel een antwoord weet.

Zo is Lex van Straten vele jaren hét gezicht geweest van de GRH-shop. Maar ook achter het scherm beheerde Lex onze internetshop met dezelfde servicegerichtheid en oog voor detail. Aan- en verkopen, alles werd met dezelfde zorgvuldigheid gedaan. Echt fantastisch! En met al die inzet, heeft Lex met de inkomsten van Shop enorm kunnen bijdragen aan de hulp die GRH aan de hondjes kan geven.

Over een kleine maand wordt Lex 65 jaar en na al die jaren zich met hart en ziel voor de hondjes te hebben ingezet, heeft hij het moeilijke besluit genomen om per 1 juni zijn taken neer te leggen.

“Na zo’n lange periode bij de Shop is het naar mijn mening tijd voor vers bloed en nieuwe ideeën. En ook voor meer affiniteit met Facebook, Twitter en andere sociale media. Ik heb het Shop-werk met erg veel plezier gedaan en het is dan ook geen makkelijk besluit geweest het stokje over te dragen.”

Enthousiaste opvolger

Eduard en Ik

Gelukkig is met de hulp van Lex een waardige opvolger gevonden in Esther Versluijs. Haar man Eduard zal op de achtergrond ook de nodige hulp bieden bij het beheren van Shop. Net zoals Lex ligt ligt hun motivatie in de enorme liefde voor galgo’s. En zijn ze even enthousiast en gedreven, vol van plannen voor een uitbreiding van het assortiment. Een extra reden om onze internetshop de komende tijd goed in de gaten te houden. We zijn enorm blij dat ze het GRH-team komen versterken!

Namens ons allemaal willen we Lex bedanken voor zijn jarenlange inzet, zijn gigantische toewijding en zeker ook voor alle steun die hij achter de schermen voor ons allemaal is geweest!