Met z’n allen zitten ze in Spanje in een shelter, reikhalzend uit te kijken naar een nieuw thuis, adoptie, en de start van een nieuw en beter leven. Maar voor sommigen is die zoektocht wat lastiger, als ze door hun gruwelijke verleden het vertrouwen in de mensen zijn kwijt geraakt – of het vertrouwen in zich zelf.

Maar ook deze lieve viervoeters kunnen nog leren te genieten van het leven: met veel liefde, geduld en persoonlijke aandacht. Liefde is er in de shelters genoeg, maar niet de tijd die één vrijwilliger consequent met een onzekere, verloren galgo moet door brengen om aan dat vertrouwen te werken. Daarom zoeken we voor hen extra hard naar mensen met veel galgo-ervaring, zodat ze de hulp krijgen die ze nodig hebben om hun eigen vrolijke, aanhankelijke en enthousiaste zelf te kunnen laten zien. En wat is er als mens nou mooier dan daar je galgo bij te kunnen helpen en ze zo te zien opbloeien? Heeft u de ervaring en tijd die hiervoor nodig is? Overweeg dan om een van deze lieve viervoeters een beter leven te geven!

Maica: Een mooie, witte galga van zo’n 4 jaar oud. In de shelter zagen ze haar veranderen van een bang, gebroken vogeltje in een speelse galga. Het liefst speelt ze de hele dag met andere honden. Mensen die ze goed kent, vertrouwt ze nu voldoende om af en toe een aai te komen halen. Ze heeft dus heel dringend haar eigen thuis nodig, om de volgende stap uit haar schulp te kunnen maken. Kunt u haar hierbij helpen?

Acero: Een superlieve, zwarte galgo van nog geen 5 jaar oud. Ondanks zijn trieste verleden is hij een vrolijke en lieve jongen. Hij heeft een thuis nodig waar hij kan aansterken en waar hij gezelschap heeft van andere (wind)honden. Hij is al in Nederland, bij een pleeggezin, dus een kennismaking is zo geregeld!

Hofnir: Een 3 jarige galgo met een mooie, donkere vacht. Het is een leuke, aanhankelijke en rustige jongen, maar door zijn verleden ook nog timide en onzeker. Wat zou het veel beter met hem gaan als hij een eigen thuis had, bij liefdevolle, geduldige mensen. Weet u waar zijn hele eigen mand staat?

Mufasa: Een brindle galgo van zo’n 4 jaar oud. Deze verlegen, timide heer heeft nog nooit liefde en geborgenheid gekend. Hij zoekt een plaatsje in een veilig huis met genoeg galgo-ervaring om hem uit zijn schulp te laten kruipen, zodat hij eindelijk van het leven kan gaan genieten. Zoekt u mee?