Lieve allemaal,

De afgelopen ruim negen jaar heb ik met veel plezier bij GRH gewerkt. Voor die tijd had ik nog nooit van een galgo gehoord, laat staan van het immense galgoleed dat achter dit ras schuilgaat. Sterker nog, ik had eigenlijk helemaal niets met windhonden.

Tot op die dag dat ik Yolo in mijn hondenopvang kreeg. Yolo was met recht de lelijkste hond die ik ooit gezien had, zo lelijk dat hij er juist mooi door werd.

Net een week in Nederland en wat zag hij eruit. Zwaar ondervoed, doodsbang, van onder tot boven onder de littekens en wonden. Wat had dit arme dier allemaal meegemaakt. Yolo kwam, zag en overwon en in no time had hij mijn hart gestolen met zijn ontzettend lieve karakter, zijn onweerstaanbaar koppie en zijn ondeugendheid die hij ondanks zijn verleden soms even durfde te laten zien. In een paar weken tijd veranderde Yolo van een hoopje ellende tot een blijmoedige, geweldige jongen. En ik, was om.

Ik wilde weten wat er met Yolo, afkomstig van GRH, was gebeurd en zo ging ik zoeken bij GRH op internet. Een wereld ging voor mij open. Een wereld waar ik mijn ogen niet voor kon sluiten. Ik moest iets doen! Ik meldde mij aan als pleeggezin, adopteerde Chispa en later Rico en al gauw vormde ik samen met Geert (van Spronsen) het webteam. In de loop der jaren ben ik alleen maar meer gaan doen, het is als een verslaving. Evenementen, de GreytNews, PR en later nam ik ook plaats in het bestuur. Natuurlijk was zoveel werk soms zwaar, veel mensen beseffen niet dat een stichting als GRH vergelijkbaar is met het runnen van een bedrijf. Er komt zo ontzettend veel bij kijken. Mijn gezinsleden mopperden dan ook regelmatig als ik weer eens tot na middernacht achter de pc of aan de telefoon zat.

Uitbreiding van datzelfde gezin, andere werktijden, persoonlijke omstandigheden en een nieuwe studie zijn de redenen waarom ik voor nu helaas moet besluiten te stoppen met mijn werk voor GRH. Een besluit dat mij zwaar valt maar het helpt te weten dat GRH een fantastisch team van vrijwilligers heeft dat samen verder zal vechten tegen het galgoleed. Een team waarmee ik altijd graag heb samengewerkt. Een team dat een stukje familie is geworden.

Per 1 februari zal mijn plaats in het bestuur worden overgenomen door Erik Burgers, jullie welbekend via social media en natuurlijk van de GRH wandelingen.

Met een gerust geef ik het stokje aan hem door, wetende dat het in goede handen is.

Lieve mensen, het is onmogelijk alle namen hier te noemen maar ik bedank iedereen voor de fijne tijd die ik bij GRH heb gehad, voor jullie inzet, voor alle berichtjes die ik in al die jaren van onze achterban heb mogen ontvangen, de contacten en vriendschappen die zijn ontstaan en voor jullie vertrouwen in mij en in mijn werk voor GRH.

Ik heb het altijd met heel veel liefde en plezier gedaan en kon ik mij splitsen dan hoefde ik nu niet te kiezen!

Waar mogelijk hoop ik jullie nog eens te zien op de GRH-wandelingen, daarnaast blijf ik op mijn privé mail en via social media natuurlijk gewoon bereikbaar.

Letty, Mieke en Erik en alle vrijwilligers van GRH, ik wens jullie alle succes om onze prachtige stichting voort te zetten. Ik weet dat GRH in hele goede handen is, zet hem op!

 

Met een groet,

Linda Brouwer

 

Van het bestuur

Linda’s vertrek is voor alles en iedereen binnen GRH een enorme aderlating. Met haar jarenlange ervaring en haar reservoir aan kennis heeft ze ontzettend veel bijgedragen, ondersteund en in gang gezet in haar bevlogenheid om waar mogelijk het hondenleed in Spanje te verzachten.

Evenementen, pr, onze nieuwsbrief en de vaak intensieve bestuurstaken, allemaal gebieden waarmee Lin bijna dagelijks aan de slag was. En het is ook dankzij de enorme inzet van Lin, samen met Geert van Spronsen, dat we jarenlang alle mooie en soms minder mooie verhalen over het reilen en zeilen van GRH op onze website hebben kunnen volgen. Op het scherm maar ook achter het scherm is daar niet alleen een flinke dosis tijd en energie gestoken, maar ook een nimmer aflatende toewijding.

Natuurlijk zijn we blij dat Erik het stokje overneemt. Maar we zullen Linda missen daar draaien we niet omheen. En bovenal zijn we haar dankbaar voor alles wat ze gedaan heeft.

We wensen Linda heel veel succes en met haar gezin een mooie, zonnige en warme toekomst!

 

Veel liefs,

Mieke, Erik en Letty