Vorige week plaatsten we een bericht over Mario, een noodoproep om deze arme jongen te helpen en hem/de shelter financieel te steunen in de medische kosten die voor hem gemaakt moeten worden. Uw reactie was hartverwarmend.

In deze ene week hebben we, dankzij uw hulp, al bijna 500 euro kunnen inzamelen om de medische kosten voor Mario te kunnen dekken. We zijn hier ontzettend dankbaar voor en bedanken iedereen die heeft gedoneerd of Mario’s verhaal heeft gedeeld.

Met Mario gaat het voorzichtig de goede kant op. Zijn wonden genezen bovenverwachting goed. Als u de beelden van zijn wonden gezien heeft, begrijpt u dat dit echt een wonder mag heten. Het was nog niet mogelijk om zijn pootje te amputeren, daarvoor moet hij eerst verder aansterken. Hij heeft nu een enorm zwaar verband om zijn poot, om de wond te beschermen en zijn gebroken botten bij elkaar te houden en te ondersteunen. Ondanks dit alles, gaat het redelijk goed met hem. Gisteren heeft hij voor het eerst buiten gewandeld, wat op het filmpje hieronder te zien is.

Het beste nieuws, is echter dat er voor Mario al een thuis gevonden is! Een dame wie al eerder een driepotige podenco had geadopteerd van deze shelter, is ook bereid om Mario een thuis te bieden. Zodra hij hier klaar voor is, wacht er dus een mooie toekomst op hem. Maar voor het zo ver is, zal eerst zijn poot geamputeerd moeten worden, waarna het revalideren kan beginnen. Mario heeft dus nog wel een behoorlijke weg te gaan. Mocht u (als)nog willen helpen bij het dekken van de medische kosten, dan kunt u gemakkelijk en snel een donatie overmaken via deze link. Namens Mario, danken wij u hartelijk.