Wij zoeken pleeggezinnen

Wij zoeken u… leuke, liefdevolle, fantastische pleeggezinnen.

Een pleeggezin, waarom is dat zo belangrijk voor onze “hondjes”? De honden in Spanje wachten op een gouden mand. Die ene baas die hen alle liefde en aandacht en tijd zal geven die ze verdienen. Soms worden die baasjes snel gevonden maar voor sommige van hen duurt het helaas heel erg lang.

…dit is niet te vergelijken met een thuis een eigen baasje en een warme mand.

Zij wachten en wachten en verblijven in een overvolle shelter in Spanje. Zij krijgen natuurlijk wel verzorging en aandacht maar toch… dit is niet te vergelijken met een thuis een eigen baasje en een warme mand. Voor sommige honden zou het geweldig zijn om alvast naar Nederland te kunnen komen. Te leven in een gezin en alvast te proeven aan het leven van een “normale” huishond. Ook kan het gebeuren dat een hond herplaatst moet worden door b.v. ziekte of andere familie omstandigheden.

pleeggezinnen

Bovenstaande honden zijn momenteel ondergebracht bij pleeggezinnen.

De juiste match

Eenmaal in een pleeggezin kan er gekeken worden naar het karakter, de omgang met kinderen, andere honden en hoe zij op katten reageren. Zo kunnen wij op zoek gaan naar de juiste match tussen hond en baas. Daarnaast is het zo belangrijk omdat veel mensen het prettig vinden een hond al te zien en mee te maken in Nederland, in plaats van hun te adopteren hond alleen te zien op een foto. Want zegt u eens eerlijk wat is er mooier dan te zorgen voor een nieuwe start, een nieuw begin voor deze hondjes die al zoveel ellende hebben moeten doorstaan.

Belangstelling

Wij zoeken dan ook enthousiaste en liefdevolle pleegezinnen die hun huis en hart openstellen om een hondje voor onze stichting op te vangen. Heeft u belangstelling om een hondje voor ons op te vangen, neem dan contact op met pleeg@www.greyhoundsrescue.nl.