In deze tijd van de Covid19 pandemie, willen we graag wat positiviteit verspreiden. Daarom delen met u de mooie, positieve en inspirerende verhalen van de honden die al geadopteerd zijn.
Deze keer het verhaal van Pluis.

Op 13 oktober was het eindelijk zo ver en mochten we Pelusa (nu Pluis) ophalen van het vliegveld. Via een facebook post waren we direct verliefd op haar geworden en in real life veranderde hier niets aan. Dit zachtaardige omaatje wat haar pensioen zo hard verdiende deed enorm haar best om aan haar nieuwe omgeving en gezin te wennen. Haar twee nieuwe roedelleden, Josje en Joep, hielpen haar hier goed bij en lieten haar zien hoe we de dingen hier thuis doen. 

Inmiddels zijn we bijna een half jaar verder en is Pluis wat vetjes kwijt, wat spieren rijker, heeft mevrouw heel wat praatjes gekregen en durft ze kattenkwaad uit te halen. Ze eist elke ochtend belly-rubs, klaagt en moppert als ze volgens haar niet genoeg knuffels krijgt, springt stiekem op de eettafel om wat lekkers te pikken en houdt ervan de bloembollen uit de tuin op te graven en op te eten.

We zien haar nog steeds veel vooruitgang maken, genieten enorm van haar en zouden niet meer zonder haar kunnen. Onze dappere Pluis hoort volledig bij het gezin en we hopen haar nog heel veel jaren alle liefde, rust en knuffels te kunnen geven die ze in haar vorige leven nooit heeft gehad.

Wilt u ook het mooie verhaal van uw geadopteerde Spaanse windhond delen met de Spaanse shelters, en hen een hart onder de riem steken met een update over uw door hen geredde viervoeter? Email dan uw foto’s en updates naar: webteam@www.greyhoundsrescue.nl met vermelding van zijn/haar Spaanse en huidige naam, en de naam van de shelter.