Het openbare leven staat steeds verder stil, terwijl de wereld probeert grip te krijgen op het corona virus. Het treft ons allemaal: als werknemers, als familie, als mens, en dus ook als vrijwilliger. Zowel hier, als in het buitenland. Graag willen we, samen met u, de Spaanse shelters een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden. Help mee om mooie foto’s en verhalen van geadopteerde Spaanse windhonden te verzamelen – zodat we kunnen laten zien waar ze (we) het allemaal voor doen!

De shelters zitten namelijk helemaal vast: geen inkomsten meer van geadopteerde honden, geen verlichting van het aantal honden waarvoor gezorgd moet worden, maar wel vaste lasten die onverbiddelijk doorgaan. De Spaanse vrijwilligers zijn gewend om met weinig middelen en veel passie de eindjes aan elkaar te knopen en de shelters draaiende te houden, maar dit is van een heel andere grootte. Veel meer dan geld doneren (wat kan via deze link), kunnen we niet doen voor de honden in deze shelters. Maar wat we wel kunnen doen, is onze Spaanse vrijwilligers een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden! En hoe kunnen we dat beter doen dan door onze liefde voor galgo’s en podenco’s te delen?

Heeft u via Greyhounds Rescue Holland een hond geadopteerd? Dan zijn we op zoek naar uw hulp! Graag zouden we u willen vragen om de leukste, grappigste, liefste, mooiste, foto’s van uw geadopteerde hond en een update over hoe het met hem/haar is te mailen naar: webteam@www.greyhoundsrescue.nl – onder vermelding van zowel de originele naam, als de nieuwe naam van uw trouwe viervoeter. Met een update van een paar regels of zelfs enkele woorden zijn we al blij, maar langere verhaaltjes mogen natuurlijk ook!

We willen van al deze foto’s en verhalen een collage maken voor onze Spaanse vrijwilligers, zodat zij kunnen zien hoe de honden die zij gered hebben terecht zijn gekomen. Zodat ze het mooie resultaat van hun harde werken kunnen zien, wat de ultieme beloning is voor elke vrijwilliger. Gewoon, als bedankje voor hun werk en als steun in een zware tijd.

Ook willen we een aantal van de foto’s en verhalen op deze site plaatsen, om de hartverwarmende beelden en woorden te delen. Zodat we samen met u, in deze onzekere tijd, wat positiviteit kunnen verspreiden.

Doet u mee? Email uw foto’s en updates naar: webteam@www.greyhoundsrescue.nl en wie weet ziet u uw hond binnenkort op de website verschijnen! Als u liever heeft dat we uw foto’s en verhalen alleen delen met de shelters, kunt u dat natuurlijk in de email aangeven.