logo_amicosEen tijdje geleden schreven we het al: onze dierenkliniek Amicos heeft het, ondanks de enorme inzet van het vrijwilligersteam en de dierenartsen Juana en Neli, niet makkelijk. De inkomsten waren teruggelopen door de crisis terwijl de vaste lasten gelijk bleven. En hiermee leek de mogelijkheid om de shelters en hun hondjes te helpen wat op losse schroeven te staan. En dat is toch onze grote wens en een van de belangrijkste redenen voor het bestaan van Amicos! Maar met een flinke dosis organisatie, de goede wil van de Amicos team en bovenal dankzij al jullie donaties, start nu toch weer een mooi project!

GRH heeft een mooi bedrag beschikbaar gesteld waardoor er 110 hondjes een gratis vaccinatiepakket kunnen krijgen. Vaccinaties, microchip, paspoort en ontworming, alles is inbegrepen. Maar er is nog meer. Want nog een hele grote kostenpost voor de shelters is de sterilisatie en castratie van de honden. Daarom hebben we, in goed overleg, de mogelijkheid gevonden om 50 sterilisaties en 50 castraties te laten uitvoeren de komende maanden. De shelters betalen hiervoor een klein bedrag per hond zodat we op die manier nog meer hondjes kunnen helpen.

Afgelopen maandag is het project van start gegaan en nu begint dan ook de echte organisatie. Want het is een hele klus om alle 100 hondjes in te plannen en te behandelen!

Natuurlijk houden we jullie op de hoogte. En ook nu weer enorm bedankt, want zonder jullie zou dit allemaal niet mogelijk zijn!