In deze tijd van de Covid19 pandemie, willen we graag wat positiviteit verspreiden. Daarom delen met u de mooie, positieve en inspirerende verhalen van de honden die al geadopteerd zijn.
Deze keer het verhaal van Sjors.

23-03-2020. Daar was ze, op de website van Animal in need. Sole. Het was liefde op het eerste gezicht…

De dag voordat ik haar mocht ophalen, kon ik niet slapen. Terwijl ik stond te wachten tot het busje arriveerde, was ik op van de zenuwen. Sole zat voorin, en voor mijn gevoel keek ze de hele tijd naar mij. We waren een van de laatste mensen om een geadopteerd hondje in ontvangst te nemen. SPANNEND!

Irma riep: SOLE!
Ja!!! Kleine meid, welkom Sjors!

Ze was zo bang… We lieten haar los rennen op een omheind grasveld bij de ophaal locatie, en het was moeilijk om haar daarna weer te vangen. Maar zodra we in de auto zaten, legde ze haar hoofd op mijn schoot. Ze zuchtte diep en viel toen in slaap. Thuisgekomen wasten we haar en lieten we haar kennismaken met haar adoptiebroertje. Sindsdien zijn ze beste maatjes!

Sjors kostte veel werk, maar we deden het met liefde en plezier. Ze gaat met sprongen vooruit. Ze heeft de gehoorzaamheidstraining voltooid en ze luistert erg goed! – Mits ze geen muizen aan het vangen is. Haar angst voor mensen is er nog steeds, vooral als ze in huis komen. Wandelaars, hardlopers, fietsers negeert ze tegenwoordig allemaal, gelukkig maar!

En vandaag, 23 maart 2020, zijn we een jaar verder. Ze is zo vrolijk en elke dag maakt ze ons erg blij. Lieve Sjors, ons lieve meisje, we zijn zo blij met jou! HAPPY GOTCHA DAY

Wilt u ook het mooie verhaal van uw geadopteerde Spaanse windhond delen via deze site? Of de Spaanse shelters een hart onder de riem steken met een update over uw door hen geredde viervoeter? Email dan uw foto’s en updates naar: webteam@www.greyhoundsrescue.nl met vermelding van zijn/haar Spaanse en huidige naam.