Hallo, ik ben Maluma. Afgedankt door mijn vorige baas en nu woon ik gelukkig in de shelter.

U zult ongetwijfeld begrijpen dat ik toch wel heel graag mijn eigen “home” wil hebben met grote en misschien ook kleine mensen waarmee ik kan knuffelen en spelen en waar ik van mag houden. Natuurlijk begrijpt u ook wel dat ik dan ook hoop dat iedereen in het gezin veel van mij gaat houden. Ik heb best wel veel positieve punten hoor, ik zal ze even opnoemen:

  • Ik ben easy-going, dus een lastige jongen ben ik zeker niet;
  • Als u nog niet zoveel van windhonden snapt is dat niet erg. Ik help u wel mij te gaan begrijpen;
  • Ik ben nu ruim 3 jaar dus rollen, dollen en spelen vind ik enorm leuk;
  • Ik hou ook van flink rennen, dus een flinke goed omheinde omgeving waar dat kan is wel erg fijn. Ik wil ook wel in het bos hoor, maar misschien vergeet ik dan te luisteren als ik een konijn of zoiets ruik;
  • Ik ben een slimme knaap en zal dus vast vrij snel door hebben wat u wel of niet fijn vindt;
  • Met kinderen heb ik totaal geen probleem. Integendeel. Ik vind ze juist heel lief en gezellig om mee te spelen;
  • Woont er al een andere hond in uw gezin? Leuk, maar ik denk dat ik ook gelukkig kan worden als ik het enige vierpotige lid van uw gezin wordt;
  • Heel vaak urenlang alleen zijn daar ben ik niet zo dol op, maar dat vind niemand fijn denk ik;
  • Ik wil héél graag een gezin zonder katten, want katten en ik…………..dat vind u vast en zeker niet fijn.

Denkt u dat er een kans is, dat u mij misschien wilt adopteren? Leest u dan hier meer over mij.