Zoekt u iemand die door dik en dun onvoorwaardelijk van u houdt?

 

Dan ben ik misschien wel de juiste vriendin voor u. Mijn naam is Maru. Ik ben heel af en toe nog een klein beetje verlegen, bijna nooit meer hoor, maar heel soms. Als ik vrij mag rondrennen ga ik graag op onderzoek uit en ook hou ik van spelen met iedereen. Mensen, andere honden of katten, het maakt me niet uit. Eehh, sorry. Katten… ik wil wel met hen spelen, maar zij helaas meestal niet met mij. Hopelijk vindt u dat niet erg.

Wat heb ik te bieden; ben echt heel sociaal, lief, best leuk om te zien (al zeg ik het zelf), dol op knuffelen en spelen. In ruil voor deze competenties haha, vraag ik een heerlijke zachte slaapplek, uw onvoorwaardelijke liefde en een beetje geduld. Ik ben nu ruim 5 jaar, het hele drukke, puberale gedoe heb ik achter me gelaten.

Mag ik bij u komen wonen? Ik wacht al zo lang op mijn eigen familie. U vindt hier nog meer informatie over mij.