Het is een tijdje wat stil geweest rondom de ontwikkelingen binnen GRH maar achter de schermen is er veel gebeurd. Terwijl de oude ploeg stap voor stap afscheid neemt, worden de contouren van een mooie en hernieuwe GRH-ploeg langzaam zichtbaar. We zijn hierbij verheugd dat we ook een paar oude bekenden weer mogen begroeten bij het adoptieteam. Het nieuwe adoptieteam zal als eerste van start gaan in de nieuwe samenstelling nu Ria en Anneke hun taken hiervoor  hebben neergelegd.

Ria Burgers en Anneke Baljeu hebben met hun betrokkenheid, warmte en kwaliteiten een enorme klus geklaard en voor talloze hondjes een warme mand gevonden in Nederland. En ook de pleeghondjes zijn door de voortdurende inzet altijd weer letterlijk en figuurlijk op hun pootjes terecht gekomen! Zoals jullie je kunnen voorstellen, heeft dit een enorme dosis energie, tijd en vooral liefde voor de hondjes gevraagd. Het is fantastisch hoe zij dit, samen met Mieke Kerkhoven als bestuurslid adoptie, hebben gedaan!

Vanaf vandaag gaat het nieuwe adoptieteam van start. Voor veel mensen zullen het oude bekenden zijn,  want we mogen we Babeth van Spronsen en Joke Langeveld opnieuw verwelkomen bij het adoptieteam. Jarenlang hebben ze samen het adoptieteam gedraaid en gaan nu met goede moed, motivatie en inspiratie weer aan de slag. Gezien hun rijke ervaring op dit vlak, is de voortzetting van dit team hiermee in goede en doorknede handen.

Ook zijn we blij dat Feline van Rijsinge-Paling het adoptieteam komt versterken door de pleeghonden onder haar hoede zal nemen. Feline is voor de meeste van jullie zeker ook geen vreemde! Al zolang we haar kennen, is ze begaan en ondergedompeld in de wereld van de galgo’s. Daarbij heeft ze vele malen zelf, samen met Hans, haar huis en hart opengezet voor hondjes die een tijdelijk thuis nodig hadden en weet dus precies waar de knelpunten en kneepjes liggen.

We wensen Babeth, Joke en Feline enorm veel succes!

Nog meer nieuwe GRH-ers in de startblokken.

Vanaf half November zal Karin Jansen haar plek innemen als bestuurslid adoptie. Op zich al een intensieve functie dus we zijn dan ook dankbaar dat Karin daarnaast bereid is gevonden om ook het voorzitterschap op zich te willen nemen. Op dit moment is zij zich aan het voorbereiden op de taken die haar te wachten staan en we hebben het volste vertrouwen dat zij deze uitdaging aankan!

Net zo belangrijk is een goed penningmeesterschap en ook hier mogen we een door de wol geverfde galgo-liefhebber aankondigen. Cindy Nuttall, met haar ervaring en vaardigheden als accountant, haar nauwe band met Spanje en alle inzet voor honden, was de aangewezen persoon om deze verantwoordelijke positie in te nemen. We vinden het dan ook fantastisch dat ze volmondig “ja” heeft gezegd tegen deze taak.

Bij Communicatie heeft Eduard Versluijs aangegeven bij het Webteam te willen versterken en ook de Greytnews op zich te nemen, met onze shop-collega en zijn vrouw Esther als “freelance correspondent”. Een aanwinst, want Eduard zit vol creativiteit en gedrevenheid. Daar zullen we nog het nodige van lezen!

Enthousiaste en geïnteresseerd?

Maar ondanks al deze mooie ontwikkelingen en nieuwe mensen, is er nog veel werk te doen. We zijn en blijven dan ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met hun GRH-collega’s de handen uit de mouwen willen steken om de Spaanse hondjes een toekomst te geven. Ben je enthousiast en geïnteresseerd, dan kun je er hier meer over lezen.