November, de donkere dagen staan voor de deur, maar voor de Spaanse honden de kou. Voor de shelters nóg harder werken om nóg meer honden te kunnen redden. In ons bericht over de open dag las u al meer over het prachtige boek Ravage. Een geweldig boek en een aanwinst voor elke bezitter van het boek. De schrijfster, Felicita Vos zal voor alle bestellingen tot en met 31 december a.s. 50% van haar inkomsten uit het boek schenken aan GRH ten behoeve van de broodnodige hulp aan de shelters.

Misschien dus ook een prachtig cadeau voor de feestdagen voor u zelf, uw familie of uw vrienden? Als bonus helpt u daarmee een hond in nood!

U kunt hiervoor een email sturen naar hond@www.greyhoundsrescue.nl onder vermelding van “bestelling boek Ravage” en natuurlijk uw overige gegevens. Wij zullen dit dan voor u doorsturen naar de schrijfster. De kosten van het boek zijn € 20,99 exclusief verzendkosten.

Ravage gaat over een adoptiehond die op de eerste dag na aankomst in Nederland wegloopt. De hond kwam al getraumatiseerd op Schiphol aan en was vreselijk bang. Eenmaal thuis ging ze in eerste instantie rustig voor de open haard liggen. De deurbel ging, de eigenaar vergat de tussendeur (sluis) dicht te doen en Ramirez, zo heet de hond uit het boek, glipt razendsnel tussen de benen van haar eigenaar naar buiten toe en verdwijnt in de bossen. Vanaf dat moment is er een zoektocht op gang gekomen die drieënhalve week heeft geduurd. Dag en nacht is naar Ramirez gezocht, de vorige eigenaar is  uit Aruba overgekomen om te helpen zoeken. Mijn zus en ik hebben zelf (vertelt de schrijfster) drieënhalve week dag en nacht mee gezocht naar Ramirez. De zoektocht heeft destijds zoveel indruk op de schrijfster gemaakt dat ze er een roman over wilde schrijven. De zoektocht heeft dus werkelijk plaatsgevonden, de personages zijn door haar bedacht.