GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

Ellen C. Hooning

webteam, evenemententeam

Mijn naam is Ellen ik woon samen met mijn man Douwe Kutsch Lojenga, ook te vinden op deze site, en 3 kinderen in het West-Friese dorpje Andijk.

Ik kan mij geen leven herinneren zonder honden. We hadden thuis altijd teckels en toen ik ging studeren en op kamers ging had ik zelf ook 2 teckels.
In maart 2010 hebben wij onze mix Mechelse Herder Sophie opgehaald. Twee laar later hebben wij ons opgegeven als pleegopvang voor GRH. De eerste hond die we kregen was Hermes en die is nooit meer weggegaan.

Ondertussen hebben wij 14 honden tijdelijk opgevangen voor GRH. Sophie en Hermes vormen daarbij een geweldig hulpvaardig team. Sophie als wat narrige chagrijnige teef waar menig angstige Galgo/a zich enorm veilig bij voelde en Hermes die eigenlijk altijd vriendelijk en blij is.

Samen met Douwe ben ik werkzaak in de watersport. Ik vertegenwoordig een Duitse jachtverzekeraar op de Nederlands -Belgische markt. Ik versterk bij GRH het webteam en het evenemententeam.

Hobby´s wandelen, schaatsen, roeien, hardlopen en steppen.

Ik hoop vele van jullie op de evenementen te ontmoeten.