Prachtig. Verlegen. Lief. En op zoek. Dat ben ik: Thormund. Op zoek naar een prachtig leven, naar een baas die het niet erg vindt dat ik verlegen ben, maar die me altijd lief heeft, en die ook op zoek is naar mij.

Ik ben een 3 jarige galgo met een prachtige, beige vacht en gouden ogen. In mijn pas jonge leven heb ik nooit een fijn thuis gekend. Veel contact met mensen had ik niet, en het contact wat ik had, had ik het liefst nooit gehad. Daarom ben ik erg verlegen – maar als je zou weten wat ik allemaal heb mee moeten maken, zou je dat niet vreemd vinden. Vermoedelijk vind ik nabijheid van mannen nog spannender – galguero’s zijn namelijk meestal mannen. Maar toch, ondanks mijn nare verleden, verlang ik met heel mijn hart naar een fijn thuis, met een lieve, geduldige baas.

Ik ben inderdaad verlegen, maar ook nieuwsgierig en ik wil wel heel graag. Als ik u niet ken, maar u gaat gewoon rustig op de grond zitten zonder me aan te kijken, dan kom ik meestal vanzelf kijken. Ik heb gewoon even nodig om moed te verzamelen, om te geloven dat het veilig is om dichterbij te komen, dat er niets onverwachts of spannends gaat gebeuren, dat me niets wordt aan gedaan… Maar als u het geduld heeft om op mij te wachten, dan kom ik heel graag kennis maken. Ik vind het net zo fijn om geknuffeld te worden als elke andere galgo, maar graag een beetje rustig. Vooral in mijn nek gekrabd worden, vind ik heerlijk! Zo lekker zelfs, dat ik van genot met mijn achterpoot in de lucht probeer mee te krabben. Ik geniet net zoveel van liefde en aandacht als andere galgo’s. En ik verlang hier naar met heel mijn hart.

Ja, ik ben verlegen, maar dat maakt mij niet saai! Ik ga graag mee wandelen en hoe bekender ik ergens ben, hoe meer ontspannen ik mee kan. Als ik me veilig genoeg voel, dan snuffel ik graag – daar heb ik mijn lange neus immers voor gekregen! Met andere honden ben ik ook sociaal en zelfs met katten heb ik geen probleem. Ik zou dus een hele fijne aanvulling op uw roedel kunnen zijn. Een andere viervoeter in het gezin zou ik ontzettend fijn vinden! Dan kan ik een beetje afkijken hoe het moet. Dan merk ik vanzelf dat ik niet bang hoef te zijn, heb ik een beetje steun en groeit mijn vertrouwen vanzelf net een beetje sneller. Wat verlang ik er naar om ergens thuis te horen, een eigen roedel te hebben, een eigen gezin.

Mijn naam is Thormund, en ik verlang met mijn heel mijn hart… Ik verlang, misschien wel naar u.

Heeft u interesse in deze schoonheid? Klik dan hier voor meer foto’s en informatie van Thormund.