Bent u op zoek naar een hond die meer doet dan lekker op een kussen liggen en zo af en toe eens heel hard rennen? Wilt u meer dan alleen een knuffelmaatje of wandelgezelschap? Maar zoekt u naar een trouwe viervoeter waarmee u samen een team kunt vormen? Heeft u altijd al Agility willen doen samen met uw maatje? Dan heeft u mij gevonden!

Mijn naam is Tiësto en ik ben een lichte podenco van net een jaar oud. Mijn verleden kan me niet zoveel schelen, want de toekomst wacht op mij. En wat wordt het een mooie! Ik ga mijn tijd niet verdoen met de hele dag door slapen, of loom in de zon liggen. Maar ik wil spelen, trainen, dingen leren! Ik ben namelijk een ontzettend intelligente vent en bovendien bruis ik van de energie. Agility, of behendigheidstraining, lijkt me zo super leuk om te doen! Niet gewoon dom achter die bal aan rennen, maar iets waarbij ik moet nadenken, zij aan zij met mijn baas kan werken, en waarin ik mijn energie lekker kwijt kan! Lijkt u dat ook niet fantastisch?

Lekker ergens liggen zal ik ook vast wel eens doen hoor, maar ik werk liever om mijn rust te verdienen. Ik vind het heerlijk om te spelen, en ik hou daarbij van uitdaging. Ik ben intelligent en ondernemend, dus ik hou wel van iets meer dan alleen achter een tennisbal aan rennen. Ik ben ook heel aanhankelijk, vind het heerlijk om geknuffeld te worden. Het liefst zou ik dan ook samen met u iets doen. Wat is er geweldiger dan een team te vormen van baas en hond, en samen écht iets te doen… Wordt u mijn nieuwe baasje, mijn partner, mijn Agility teamgenootje? Bent u op zoek naar een actieve, intelligente hond die veel kan en wil leren? Zoek dan niet verder! Tiësto is mijn naam!

Bent u benieuwd naar Tiësto? Klik dan hier voor meer foto’s en informatie.