amicos4Op Valentijnsdag rukte het Amicos-team uit om in één dag meer dan twintig honden van onze shelters Arca an Argos te vaccineren, van een paspoort te voorzien en te chippen om ze zo voor te bereiden op een eventuele adoptie. Maar afgelopen vrijdag was meer dan alleen een enorm drukke dag voor de kliniek. Op die dag vierde Amicos ook haar tweejarig bestaan, iets waar we met recht trots op kunnen zijn.

Uniek karakter

De afgelopen twee jaar heeft de kliniek al aardig wat hordes genomen, waarvan de huidige crisis nog steeds één van de grootste obstakels is. Maar ondanks de strubbelingen, is er ook veel goeds en moois om op terug te kijken. Er is een vaste klantenkring opgebouwd, die bewust voor Amicos kiest vanwege het unieke karakter. Mensen die graag hun hond bij Amicos laten behandelen om zo ook een steentje bij te dragen aan het helpen van die honden, die het een stuk minder getroffen hebben. Alle lof voor de vrijwilligers en medewerkers van Amicos die er met hun liefdevolle en professionele manier van werken voor hebben gezorgd dat de kliniek langzaamaan een begrip is geworden bij iedereen die de dieren die het zó hard nodig hebben een warm hart toedraagt.

Shelterproject

En dan nu het shelterproject bij Amicos waardoor de kliniek, met de financiële ondersteuning van GRH, haar tweede doelstelling kan waarmaken, namelijk het helpen van de shelters en Amicos5hun honden. Op onze facebookpagina heeft u de afgelopen periode vele shelterhondjes voorbij zien komen die in het kader van dit shelterproject zijn geholpen. En zeker nu aan het einde van het jachtseizoen veel shelters weer te kampen hebben met het grote aantal galgo’s dat wordt gedumpt, kunnen deze echt alle hulp gebruiken!