We hebben nieuwe foto’s ontvangen Oli, die geweldig lieve galgomoeder, die samen met haar vijf pups gedumpt was in het dodingsstation. Haar pups hebben bijna allemaal een goed thuis gevonden, het wordt nu tijd voor haar. Klik op haar naam om haar foto’s te zien. Ook van Chiko hebben we nieuwe foto’s ontvangen, klik op zijn naam om de foto’s te zien.

Vandaag ook drie nieuwe honden op de website, een podenco pup Irma, vernoemd naar één van onze vrijwilligers van het adoptieteam en wees gewaarschuwd….kijken is verliefd worden. En Kenneth, gevonden in hetzelfde huis als Irma onder de dezelfde erbarmelijke omstandigheden, beide honden maken het heel goed en zijn klaar om te verhuizen naar hun adoptiefamilie. Als derde herplaatser Olijfje, zij is 3,5 geleden geadopteerd en moet nu door vervelende persoonlijke omstandigheden van haar adoptiemoeder op zoek naar een nieuw thuis

Lees verder over IrmaLees verder over KennethLees verder over Olijfje

We hebben ook een leuk verhaal ontvangen over adoptiehond Moni en de verzorgingsproducten met Aloë Vera, klik hier om het hele verhaal te lezen.