Heel graag willen wij u weer aan een aantal honden voorstellen, die recent op onze website zijn geplaatst. Dit keer zijn het 11 galgo’s en 2 galgo mixjes.

Vorig weekend hebben we 33 geadopteerde windhonden uit Spanje naar hun nieuwe thuis in België en Nederland kunnen brengen. Hiermee is het adoptieproces weer in gang gezet door de gedeeltelijke versoepeling van de Corona restricties en kunnen wij u weer met regelmaat aan nieuwe honden voorstellen. Er is nu immers weer wat ruimte in de shelters om andere honden te redden.

Graag vragen wij uw bijzondere aandacht voor Pizca, een mooie galga met een beige vacht. Deze nog geen 3 jaar jonge moeder van 6 pups werd samen met haar kinderen afgegeven bij een shelter. Vier van hen zijn razendsnel geadopteerd. Nu zoeken we nog een fijn thuis voor Pizca, en haar twee zonen Pancho en Alfie. Pizca heeft in haar pas korte leventje al zo veel verschrikkelijks meegemaakt. Ze verdient dan ook het allerbeste, en voor haar is dat een baas met veel galgo-ervaring. Wilt u meer over haar weten, klik dan hier voor meer informatie en foto’s. Of klik op (een van) de namen hieronder:

NelsonMarta (2)AltairCeliaHadarRocinanteSakuraSpicaAlfiePanchoPaz Trébol Pizca