Zondag 18 maart is het tijd voor de GRH voorjaarswandeling! Wij hopen u en uw hondjes ook te zien. Een heerlijk moment om met elkaar bij te praten en bij te snuffelen.

Ons evenemententeam is bezig om een mooi programma te maken, u leest hier binnenkort meer over op onze website. Zet u de datum – zondag 18 maart 2018 – alstublieft alvast in uw agenda. Om u nu al een beetje “warm te laten draaien” kunt u hier en hier nog een keer lezen over enkele wandelingen uit het verleden.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en we zien u heel graag op 18 maart a.s. ergens in het midden van het land. Zelfs de exacte locatie is nog niet bekend, maar u hoort snel meer.

U hebt vast al gelezen over onze verbandmiddelen inzamelingsactie en ook dat de bus begin april weer naar Spanje vertrekt. We willen de wandeling ook heel graag gebruiken om alles in te zamelen. U kunt dus alle spullen die u over hebt op die dag meebrengen en afgeven. Het hoeven overigens niet persé alleen verbandmiddelen te zijn zoals in dat bericht genoemd is. De shelters hebben ook altijd behoefte aan dekens, kussens, riemen, jasjes, halsbanden enzovoorts.

Graag verwelkomen wij u op de wandeling en de deelname is uiteraard gratis. Komt u ook? Wij willen u vragen zich dan aan te melden door een e-mail te sturen naar evenementen@www.greyhoundsrescue.nl Wij kunnen dan een goede inschatting maken hoeveel mensen en honden we kunnen verwachten.