Zondag 18 maart is het tijd voor de GRH voorjaarswandeling! Wij hopen u en uw hondjes ook te zien. Een heerlijk moment om met elkaar bij te praten en bij te snuffelen… en natuurlijk is deze wandeling tevens bedoeld als gelegenheid voor u om spullen die u eventueel hebt ingezameld, mee te brengen. Onderaan in dit bericht ziet u nog meer informatie hierover en ook wat u allemaal zou kunnen geven voor de shelters. Een donatie mag natuurlijk ook, dan zullen we zelf inkopen doen.

We organiseren de wandeling dit voorjaar bij Brasserie De Lange Duinen, Foekenlaan 25, Soest. Van daaruit kunnen we heerlijk gaan wandelen in natuurgebied De Lange Duinen. Een ongekend mooi gebied en veilig voor onze honden. Het is wel erg belangrijk dat u uzelf en uw honden warm aankleedt. De brasserie laat namelijk geen honden toe, maar we kunnen wel gebruik maken van hun terras.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en we zien u heel graag op 18 maart a.s. vanaf 12.00 uur tot circa 15.00 uur.

Dit keer hebben we onze bus Henkie alleen bij ons t.b.v. de inzamelingsactie voor de reis naar Spanje begin april. Er is op 18 maart a.s. wél een mogelijkheid enkele “must haves” te kopen, waaronder prachtige verzilverde galgo hangers met ketting en we hebben een aantal snuffelmatten die klaar zijn voor de verkoop. Mocht u iets willen kopen, probeert u dan alstublieft zoveel mogelijk gepast te betalen.

U hebt vast al gelezen over onze verbandmiddelen inzamelingsactie en ook dat de bus begin april weer naar Spanje vertrekt. We willen de wandeling ook heel graag gebruiken om alles in te zamelen. U kunt dus alle spullen die u over hebt op die dag meebrengen en afgeven. Het hoeven overigens niet persé alleen verbandmiddelen te zijn zoals in dat bericht genoemd is. De shelters hebben ook altijd behoefte aan (alleen wasbare) dekens, riemen, jasjes, halsbanden enzovoorts.

Het zou fijn zijn als u ons via e-mailadres hond@www.greyhoundsrescue.nl kunt informeren of u komt op 18 maart a.s., zodat we weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten.