Aanstaande zondag 2 april organiseert Vrienden van de Windhond voor de tweede keer een evenement voor  windhonden en hun eigenaren en voor iedereen de windhonden beter wil leren kennen.

Vrienden voor de Windhond is opgericht door een groep vrienden en liefhebbers van de windhond, zij willen de windhond en het vele leed dat hen wordt aangedaan onder de aandacht brengen en de windhond aan u voorstellen als een fijn gezinslid.

Waar:

Geffense plas, Gielekespad 10, 5343 XN Oss,
aanvang 11 uur, tot 16 uur is het toegangshek bewaakt.
De windhonden kunnen zich naar hartelust uitleven op het gras, het strand of een frisse duik nemen in het meer. Voor hun baasjes zijn er diverse standhouders aanwezig met leuke spulletjes voor hun viervoeters. Voor een hapje of een drankje kunt u terecht bij het paviljoen.

Huisregels:

Het terrein is omheind en zij zorgen voor poortwachters bij het toegangshek. Garanties dat uw hond niet kan ontsnappen kunnen zij u niet geven. Hier bent u te allen tijde verantwoordelijk voor.
Let op: na 16:00 uur zijn de poorten niet meer bewaakt
De organisatie kan op generlei wijze aansprakelijk gesteld worden voor directe of indirecte schade, noch voor enige schade, van welke aard dan ook.
Bij twijfel a.u.b. uw hond voorzien van een muilkorf.
Poepzakjes zijn bij de ingang van het terrein verkrijgbaar (opruimplicht).

Onze pleeghonden:

Een aantal van onze pleeghonden zullen aanwezig zijn in Oss, hier kunt u kennis maken met Nerea, Konix, Baloo en Maggie.

Klikt u op hun namen om meer over hen te lezen.

KonixNereaBalooMaggie