Twee keer per jaar rijden we met onze bus naar Spanje, waar we de broodnodige hulpgoederen afleveren bij de shelters en geadopteerde honden ophalen om ze naar hun nieuwe thuis te brengen. Op 6 december 2019 is het weer zo ver!

Afgelopen zondag (24 november) is de bus weer helemaal vol geladen met spullen waar ze in de Spaanse shelters om staan te springen. Benches, reismanden, dekjes, halsbanden, noem het maar op. Het blijft verbazingwekkend hoe veel er in de bus past! En toch was het – gelukkig – ook deze keer weer een kunst om alles mee te krijgen. Namens de Spaanse shelters én viervoeters willen we iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd heel hartelijk bedanken. Want ook dit jaar hebben we weer donaties en enkele hulpgoederen mogen ontvangen van u: de lieve mensen die galgo’s een warm hart toedragen en op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van het leven van deze lieve windhonden.

Na maanden van voorbereiden is het bijna zo ver. Zodra de Sint het land weer verlaten heeft, maken wij ons gereed voor vertrek. In de nacht van 6 op 7 december beginnen enkele van onze vrijwilligers aan de tocht naar Spanje. Op 14 december zullen ze, met geadopteerde galgo’s die staan te trappelen om hun nieuwe familie te ontmoeten, wederkeren. Vindt u het leuk, dan kunt u deze reis via onze website volgen: we zullen regelmatig updates plaasten om u op de hoogte te houden!