Mooie grote Ajax heeft zoveel meegemaakt en geen liefde of warmte gekend. We laten hem graag zelf aan het woord.

 

U weet mijn naam al, maar ik wil me graag een klein beetje verder voorstellen. Ik ben nu ongeveer 2.5 jaar jong en ik was erg verlegen toen ik in de shelter kwam. Ik had geen idee dat het leven mooi kan zijn, met genoeg eten, warmte, knuffels en liefde. Ik begreep helemaal  niet dat handen er ook kunnen zijn voor de mooie en fijne dingen.

Alle mensen in de shelter willen lief voor me zijn en ik wil wel, heel graag zelfs, maar heb even tijd nodig voor ik durf te genieten van alles wat zij me kunnen geven. Oh zo graag wil ik leren er op te vertrouwen dat het altijd zo is, dat mijn leven een feest kan zijn en ik doe er echt heel erg mijn best voor.

Katten lijken me te veel op konijnen. Ik kan er niets aan doen dat ik dan per ongeluk probeer op hen te jagen, dus mij is verteld dat ik maar beter niet ergens kan gaan wonen waar ook katten wonen. En liefst van al zou ik graag een hondenvriend krijgen die mij nog een beetje kan helpen.

Mijn grootste wens is snel een ticket voor het vliegtuig te krijgen. Als u nog meer over mij wil weten, leest u dan hier verder alstublieft.