Ik ben Darwin, heb een prachtige vacht, ben pas 2 jaar, ben al lang in de shelter en niemand vraagt om mij. Daar ben ik erg verdrietig om, ook al ken ik de redenen denk ik wel.

Mijn vacht is zwart, ik ben een reu, een galgo-mix en nog een beetje verlegen……………maar daarom ben ik toch  niet minder lief? En de meisjes met wie ik nu samenwoon vinden me zelfs een knappe jongen.

Het is waar, ik ben nog niet alle nare dingen uit mijn verleden kwijt. Als ik u nog niet ken, dan wil ik wel graag maar ik durf u gewoon nog niet te vertrouwen. Ik kan er echt niks aan doen. Maar als ik u elke dag zie, dan gaat dat vast sneller voorbij dan nu in de shelter. Ik zie hier veel meer verschillende mensen en echt niet de hele dag.

Wilt u mij alstublieft een kans geven? Leest u dan hier meer over mij en ik hoop zo dat u mij leuk vindt. Ik verlang zo naar mijn eigen thuis.