GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5341 Judo

Vrij voor adoptie
Vragen over 5341 Judo?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Reu
Gewicht:
24,00 KG
Leeftijd:
2 jaar, 8 mnd
Geboortedatum:
02-04-2021
Land:
Spanje
Sheltercode:
HUE
Karakter:
Lief, Rustig, Sociaal, Terughoudend en Zachtaardig
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met kinderen, Goed met volwassenen, Kalm en voorzichtig, Niet bekend met katten en zie omschrijving
Gezondheid:
Zie omschrijving hond, Ehrlichia negatief en Filaria negatief

Omschrijving van 5341 Judo

Podenco Judo werd enkele kilometers buiten Olvera op straat gegooid. De shelter werd gebeld door de politie dat er een hond rondliep die gevaar liep om aangereden te worden. Judo werd gevonden, bang en hongerig, en kon met behulp van eten gered worden. Volgens de politie had hij al enkele dagen in de buurt rondgelopen, gelukkig zonder overreden te worden. Vermoedelijk werd hij langs de weg achtergelaten en bleef hij daarom op die plek rondhangen. Hij kwam bang en uitgehongerd de shelter binnen en gedroeg zicht de eerste dagen dominant met eten, wat normaal is als een hond veel honger heeft geleden. Maar geleidelijk is zijn baknijd verdwenen, nu hij weet dat hij iedere dag te eten krijgt. Dat heeft hem zekerheid en vertrouwen gegeven. Judo is nu onderdanig naar andere honden, zowel reuen als teven, groot en klein. Van tijd tot tijd vindt hij het leuk om met een bal of met andere honden te spelen, hoewel hij niet altijd speels is. Lopen is zijn passie! Hij heeft daarom dagelijks een paar stevige wandelingen nodig.
Judo kan geplaatst worden in een gezin zowel met als zonder andere honden. Zijn gedrag met katten is nog niet bekend. Naar mensen toe is Judo een heel lieve en zachtaardige hond. Hij is nog wel wantrouwig naar vreemden, zeker als iemand dichtbij hem wil komen. Dan zal hij terugdeinzen. Hij houdt van een knuffel, maar komt liever zelf naar iemand toe die hij kent om die knuffel te vragen. Hij kan heel goed overweg met kinderen. Dan is hij speels, maar op een behoedzame manier.
Jduo weegt 24 kg, is 61 cm hoog en 57 cm lang en is gecastreerd.
Hij is negatief getest op filaria, erlichia en en andere bekende ziektes, maar wel verdacht op leishmania. Daarom moet hij dagelijks een tablet allopurinol slikken. Zeer waarschijnlijk zal hij over enkele maanden negatief getest worden op leishmania en zal medicatie niet meer nodig zijn, maar bloedtesten zullen wel halfjaarlijks nodig blijven.

No data was found