GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

Spelletjeshoek

We hebben een paar leuke hondenspelletjes voor je uitgezocht. Hieronder vind je ze met een kleine uitleg. Gewoon op het plaatje klikken. Veel speelplezier!

Animal Shelter. Je kunt hier linksboven als taal Nederlands instellen. Als je een dier goed verzorgt krijgt het een nieuw baasje. Voer alle taken uit en vind voor alle dieren een nieuw baasje om het spel uit te spelen. Succes!

Puppy Center. Iets moeilijker maar wel leuk! Engelstalig. Zorg een week lang voor de dieren in een dierenwinkel. Je wordt geholpen door plaatjes en voorwerpen die verkleuren dus je hoeft niet echt Engels te kennen.

Puppy Fetch. Grappig spelletje voor alle leeftijden. Haal zo snel mogelijk de stok en breng dit terug naar het baasje! Om te spelen klik je linksboven op “Play!”

Dr. Bulldog’s Pets Hospital. Dr. Bulldog heeft hulp nodig bij het verzorgen van al zijn patienten. Ga hem gauw een handje helpen! Door de plaatjes weet je precies wat je moet doen.

Helemaal in het Nederlands, wel eenmalig (volledig gratis) registreren.