5433 Tere

Geadopteerd
Vragen over 5433 Tere?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
2 jaar, 5 mnd
Geboortedatum:
26-12-2021
Land:
Nederland
Sheltercode:
Pleeg
Karakter:
Lief, Bang voor mannen, Blij en Makkelijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten en zie omschrijving
Gezondheid:

Omschrijving van 5433 Tere

Tere, mooie ranke Tere is vanaf 22 februari bij haar pleeggezin. Zij is een super lief, blij en makkelijk dametje, althans voor vrouwen. Tere is erg angstig voor mannen. Dit is ook de reden dat ze bij ons is gekomen.
Tere houd enorm van aandacht en wil ook graag geknuffeld worden. Ze kan erg goed samen met andere honden. Ze is niet dominant, maar laat ook niet de kaas van haar brood eten. Ze vind iedere hond leuk om mee te spelen. Rennen vind ze geweldig. Als je haar roept (fluit) dan komt ze keurig, althans bij het vrouwtje, maar bij de man kom ze niet.
Tere plaatsen we het liefst bij een andere hond of honden. Bij katten is ook geen probleem. De angst voor mannen is echt extreem, maar gaat al wel beter. Gelukkig is ze nieuwsgierig en gek op snoepjes, waardoor ze die wel aanpakt. Ze ligt ook naast manlief op de bank, maar toenadering is nog even teveel gevraagd.

We zoeken voor haar een fijne plek waar alleen een vrouw of vrouwen zijn of ook mannen, maar dan wel met een hele hoop geduld.