5478 Palmer

Gereserveerd - elders
Vragen over 5478 Palmer?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
9,00 KG
Leeftijd:
0 jaar, 9 mnd
Geboortedatum:
29-05-2023
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Sociaal, Aanhankelijk, Blij, Enthousiast, Grappig, Makkelijk, Niet bang, Nieuwsgierig, Nog een pup, Vriendelijk, Vrolijk en Zachtaardig
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen en Vermoedelijk goed met kinderen
Gezondheid:
Zie omschrijving hond

Omschrijving van 5478 Palmer

Palmer is gered van een jager in Granada.
Een superleuk, aanhankelijk en vrij van angsten manneke. Benadert Jan en alleman bij wijze van. Heel goed met andere honden, deelt zijn speelgoed en eten en ligt ook met zijn 'broertjes' uren te luieren op hetzelfde bed.
Palmer is nog niet getest op de buitenlandse ziekten omdat hij nog zo jong is. Vaak zitten dan nog antistoffen van de moeder in het bloed.
Hij moet alles nog leren. Loop niet keurig aan een riem, niet zindelijk en waarschijnlijk behoorlijk aanwezig als hij eenmaal geadopteerd is.
Maar als u weet waar u aan begint, uw spullen opruimt zodat ze veilig zijn voor puppentandjes en u ruim voldoende geduld, humor en liefde in huis hebt is Palmer ter adoptie. Deze sprankelende pup vindt het wel leuker als er al een andere speelse hond in huis is en opgroeien bij zijn eigen familie zou fantastisch zijn.