GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5480 Priya

Vrij voor adoptie
Vragen over 5480 Priya?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
3 jaar, 6 mnd
Geboortedatum:
13-05-2020
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Rustig, Sociaal, Aanhankelijk, Blij, Evenwichtig, Ontspannen en Vriendelijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen en Vermoedelijk goed met kinderen
Gezondheid:
Leishmania positief, Zie omschrijving hond, Anaplasma negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5480 Priya

Priya komt uit het dodingsstation in Lucena. Ze is een ontzettend lieve, knuffelige, aanhankelijke galga. Ze houdt ervan om onder de mensen te zijn, is helemaal niet bang, ook niet voor vreemden. Ze is vrij rustig, houdt ervan om ontspannen te liggen na een lekkere wandeling in het park. Met de andere honden is ze braaf en sociaal. Ze let zelfs op de anderen die bij haar in bed spelen terwijl ze rust en soms gaat ze op zoek naar hen om samen te liggen. Priya is een leuke lieverd ook geschikt voor lieve, geduldige mensen die graag hun allereerste windhond zouden adopteren. Zij is positief getest in Leishmaniose, waarover meer te lezen is op onze website onder Medisch. Deze ziekte is onvoorspelbaar in haar verloop. Op één van de foto's is te zien dat er behoorlijk wat haar is weggeschoren, dit was voor haar sterilisatie. Priya vindt het fijn te leven met een andere hond, maar zou, mits zij geen uren alleen hoeft te zijn en dit rustig opgebouwd wordt, geadopteerd kunnen worden als enige hond. Zij is een prachtige galga van ongeveer 62,5 cm hoog.