5619 Hermes

Vrij voor adoptie
Vragen over 5619 Hermes?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Reu
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
2 jaar, 7 mnd
Geboortedatum:
28-10-2021
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Vitaal en Actief
Gedrag:
zie omschrijving
Gezondheid:
Leishmania negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5619 Hermes

Hij is een vrolijke, aanhankelijke, vriendelijke en sociale hond. Hij heeft geen angsten maar hij is een hond die niet weet wat het normale leven is, hij is zijn hele leven vastgebonden geweest aan een ketting van 50 cm dus hij moet leren hoe hij zich moet gedragen, wat hij wel en niet kan doen, naar een normaler leven. Dit zal voor hem geen probleem zijn, hij is een intelligente hond en hij leert en past zich heel snel aan.
Hij kan goed overweg met andere honden, is niet dominant, al speelt hij wel graag veel en kan hij wat intens zijn. Het is een makkelijke hond waar je mee moet werken om hem te leren hoe het normale leven is, maar met een beetje geduld en ervaring zal hij een perfecte hond zijn om mee samen te leven.
Voor gezinnen die op zoek zijn naar een actieve hond, is het het beste als ze een andere uitgebalanceerde hond hebben om hen te helpen zich aan te passen, maar ze kunnen ook op zichzelf wonen.
MET HONDEN: Nou, hij is een beetje intens en speelt graag