5625 Angel

Vrij voor adoptie
Vragen over 5625 Angel?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Reu
Gewicht:
27,80 KG
Leeftijd:
9 jaar, 10 mnd
Geboortedatum:
01-08-2014
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Rustig en Aanhankelijk
Gedrag:
zie omschrijving
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5625 Angel

Ik ben Angel en al bijna 10 jaar oud.
Helaas dus niet meer een jonge god maar wel een hond die niets liever wil dan nog een paar heel mooie jaren.
Ik ben heel rustig en aanhankelijk, je zult van me houden als je me ziet.
Wel ben ik onzeker en geloof ik er nog niets van dat er ook goede mensen bestaan. Ik ben het niet gewend om liefdevol behandeld te worden. Ik was immers gewend aan klappen krijgen en vond dat inmiddels normaal dus mijn onzekerheid over wat jij gaat doen met die riem om mij aan te lijnen is toch niet gek??
Ik ga dan graag op de grond liggen en speel onzichtbaar omdat ik verwacht een klap te gaan krijgen. Ga jij ervoor zorgen dat ik aanlijnen ga ervaren als iets leuks. Die wereld bekijken samen met jou.
Tegen en met andere honden ben ik heel braaf, rustig, onderdanig en een volger. Over het algemeen ben ik een vrij gemakkelijke hond. Geef jij mij vertrouwen, steun dan zal ik een geweldige metgezel zijn. Ik zoek een eigen thuis met een andere hond omdat dit zal zorgen dat ik me kan optrekken aan die vast al meer zelfverzekerde hond. Toch denken ze in de shelter dat ik eventueel ook kan gaan leren om te leven als enkele hond maar dan wel bij mensen of 1 mens die heel veel tijd, rust en aandacht voor mij heeft.
Eigenlijk heb ik maar 1 ding echt heel erg nodig….
onvoorwaardelijke liefde.

No data was found