Ik ben Arjan Hoogewoning geboren en getogen in de stad Utrecht en sinds kort heb ik mij aangemeld als vrijwilliger in het webteam. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met honden om mij heen. Ik ben bijna 58 jaar en zo’n 41 jaar samen waarvan 32 jaar getrouwd met mijn huidige vrouw Maro Hoogewoning die dikwijls huisbezoeken verricht voor de stichting. Wij hebben samen 2 kinderen inmiddels volwassen en 4 kleinkinderen.

Wij zijn verknocht geraakt aan de galgo’s toen wij met ons 1e oude hondje, een vondeling van Kreta op de Soestduinen liepen en daar bij het weggaan een busje zagen staan met de naam Greyhoundsrescue.nl. Bij thuiskomst gauw gaan kijken op de site en niet veel later was daar ons 1e windhondje Faidra gauw gevolgd door een 2e en 3e. Sindsdien altijd een roedeltje van 3 van deze kanjers in ons gezinnetje gehad.

Als hobby’s rij ik graag op de motor, repareer ik computers en laptops en ben ik veel bezig met websites en netwerken. Mijn vakantiebestemming ligt altijd op Texel waar ik vele weken per jaar doorbreng samen met mijn vrouw en de 3 kanjers van honden.

Ik vind het fijn om net als mijn vrouw (huisbezoekjes) een steentje bij te kunnen dragen om deze lieve dieren zo snel mogelijk een betere toekomst te geven door middel van het up to date houden van de website/adoptiehonden en ik hoop dan ook lang tijd vrij te kunnen maken om dit te blijven doen.