Dag 7 – Na een fijne dag in Valencia, waar zowel Matthieu en Richard als de galgo’s konden uitrusten, begon aan het eind van de middag het laatste stukje van de reis naar huis. Het begin van het ‘Happy Ever After’ van de meegereisde galgo’s.

In Valencia werd bijna nog een verstekeling opgepikt. Een van de hondjes die los op het terrein liepen, had de kans gezien om in de bus te kruipen. Op een lekker zacht dekentje lag hij vanaf zijn hoge positie prinsheerlijk alle bedrijvigheid gade te slaan. Maar uiteindelijk heeft deze kleine viervoeter toch maar besloten om in Spanje te blijven…

Onze 9 galgo’s gingen uiteraard wel weer mee. De laatste etappe van deze reis brengt het gezelschap van Valencia naar Nederland, Ter Aar om precies te zijn. Hier komen ze volgens de planning in de kleine uurtjes van de ochtend aan. Vol smart zullen hun nieuwe baasjes op de geadopteerde galgo’s staan te wachten. Ook voor hun zal het een spannende nacht worden. De eerste kennismaking met hun nieuwe gezinslid – hoe zal het gaan?

We houden u graag op de hoogte van de belevenissen van Richard en Matthieu. Hier volgt later de link naar het laatste reisverslag: de lang verwachte aankomst. Heeft u het vorige reisverslag gemist, klik dan hier!