De nazorger van Yalla wil u graag informeren over de huidige ontwikkelingen. Hoe zat het ook alweer met Yalla? Dit is zijn verhaal: https://www.greyhoundsrescue.nl/lieve-london-yalla-heeft-een-fikse-operatie-nodig/

De adoptant van Yalla en GRH hebben in goed overleg de operatie laten plaatsvinden. Goed nieuws!! De dierenarts is tevreden en door intense revalidatie heeft het beoogde herstel plaatsgevonden.

Het had nogal wat “voeten” in aarde. Een jonge Galgo dwingen om 6 weken met een spalk te lopen en zich rustig te houden, vergt veel van zowel Yalla als van de adoptant. En dat was nog maar het begin want een langdurige revalidatie en fysio-oefeningen waren nodig om het herstel te optimaliseren. Vanaf het moment dat de diagnose werd gesteld, is er uitsluitend in oplossingen gedacht en volledig in het belang van Yalla. Het tegenovergestelde had ook zomaar gekund: “Ik heb geen hond met een trauma besteld, dus hij komt weer retour naar jullie stichting”. GRH prijst zich wederom gelukkig met een fijne en begripvolle adoptant. De adoptant heeft maar 1 doel voor ogen gehad: deze hond moet weer kunnen rennen!!! Daar heeft ze alles voor over gehad.

Maar ook binnen GRH was er geen moment twijfel of Yalla geopereerd zou worden. De vraag was wel wanneer zou dat zou kunnen gebeuren? Hoe eerder, hoe liever… Het bestuur van GRH heeft besloten om het medisch noodfonds van de stichting aan te boren. Dit noodfonds heeft (helaas) wel een bodem en deze was jammer genoeg in zicht. GRH heeft een actie opgetuigd om fondsen te werven om de operatie van Yalla mogelijk te maken en het medisch noodfonds weer wat aan te vullen. Ook de adoptant van Yalla heeft een actie opgetuigd om het medisch noodfonds van GRH weer wat aan te vullen. Geweldig!! Wat een teamwork.

Het allerbelangrijkste is dat Yalla een lang en gelukkig leven voor de boeg heeft bij een Galgo zus en een adoptant met een groot hart voor honden. Wat een geluksvogel….

Onderstaand een stukje uit een bericht dat ik als nazorger heb mogen ontvangen van de adoptant:

“Ineens heb ik weer een jonge blije hond in huis, die ondernemend en speels is. Het is ook echt een kroelkip, die graag naast je komt liggen. Liefst helemaal tegen je aan met de kop op schoot. De bankregels die we altijd hanteerden zijn sinds Yalla exit. Beide honden liggen nu op de bank.. haha. Goh wat een avontuur is dit ook geweest zeg. Zo blij dat het achter de rug is en we nu weer samen weer wat verder kunnen wandelen, spelen en rennen. Hebben jullie nog iets nodig?

GRH wil alle donateurs die een bijdrage hebben geleverd om de operatie van Yalla mogelijk te maken enorm bedanken. Uw bijdrage heeft een groot verschil gemaakt voor Yalla. Deze Galgo kan weer rennen en zo hoort het!!