Een nieuw jaar begint met mooie wensen, mooie dromen en mooie toekomst plannen. Wellicht hoort gezinsuitbreiding daar ook bij. Overweegt u een galgo of podenco te redden uit Spanje en een fijn thuis te geven? Overweeg dan om een van onze Black Beauties, onze zwarte schoonheden, te redden.

Hun zwarte vacht maakt hen namelijk helaas minder populair dan honden met een andere kleur vacht, en daardoor zitten zij veel langer – maanden of soms jaren langer – te wachten op adoptie. Maar zwarte vacht of niet, ze zijn net zo lief, leuk en aanhankelijk als beige, witte of brindle galgo’s. Ze moeten net zo vaak uit, en genieten net zo veel van een wandeling, knuffelen of spelen. En ze houden niet minder van u, dan een bruine of gevlekte podenco! Een nieuw jaar is aangebroken en al deze lieverds hebben mooie wensen en dromen: dat ze misschien wel in uw toekomst plannen passen…?

Met trots stellen wij aan u voor:

Kenzo: Een kleine podenco, die met spoed op zoek is naar een nieuw thuis.

Cabify: Een statige galgo van net een jaar, die blaakt van zelfvertrouwen en vrolijkheid.

Mila: Een speelse galga van twee jaar, die van schuchter meisje is opgebloeid tot een dame die graag bij bekende mensen is voor een knuffel of om te spelen.

Truman (2): Een kleine labrador mix, die van afgedankt kerstcadeau naar echte gezinshond wil.

Ania: Een al ruim 8 jarige galga die volop van het leven geniet.

Viriato: Een gitzwarte galgo pup van bijna een jaar; hij is dol enthousiast en dol op knuffelen en spelen.

Afrika (2): Een vrolijke galga van zo’n 3 jaar oud, die houdt van rennen en spelen met soortgenootjes.

Kenia (2), Momoa en Nene: Drie galgo pups van nog geen half jaar oud, op zoek naar hun forever home.