DUIZENDMAAL DANK AAN ONZE DONATEURS

Greyhounds Rescue Holland spant zich in om via de politiek het lot van de galgo’s op de kaart te zetten (o.a. samen met Animals Today en Dutch Galgo Lobby) zoals vorig jaar de protestmars naar de Spaanse ambassade en dit jaar een bezoek aan het Europees Parlement.

Verder ondersteunen we een aantal Spaanse shelters die honden redden (van straat halen, vrijkopen uit dodingsstations, weghalen bij jagers), opvangen, van de broodnodige medische zorg voorzien, op gewicht brengen en ter adoptie aanbieden.

Voor de adopties bemiddelen we en weten we voor aardig wat honden een geweldig nieuw huis te vinden. Geweldig hoeveel mensen deze bijzondere honden een fijn thuis willen geven.

Dit allemaal dankzij een uitgebreid team van vrijwilligers in het bestuur, adoptieteam, pleegteam, nazorgteam, gedragsdeskundige, transportteam, evenemententeam, veel huisbezoekers en vrijwilligers die andere activiteiten voor ons doen. Deze vrijwilligers offeren hun vrije tijd en geld op om te kunnen helpen.

Omdat GRH werkt met vrijwilligers die geen financiële vergoeding ontvangen voor wat ze doen is het ook mogelijk om al het gedoneerde geld te gebruiken voor de shelters en medische kosten van honden die in Nederland in pleeggezinnen opgevangen worden. Die kosten kunnen in sommige gevallen hoog oplopen.

Zo hebben vorig jaar een aantal pleeghonden dure medische behandelingen gekregen zoals bijvoorbeeld het verwijderen van tepelkliertumoren, gebitsreiniging en knie operatie.

MAAR WAT ZOU GREYHOUNDS RESCUE HOLLAND ZIJN ZONDER DONATEURS?

Kansloos, want er is juist veel geld nodig om te kunnen helpen in Spanje.

Kijk naar honden als Gilda (Galgos en familia) en Petra (Argos) die zo ernstig gewond zijn, door een traumachirurg geopereerd moeten worden en een langdurige herstelperiode hebben. De kosten lopen dan vaak in de duizenden euro’s en voor alle kosten hebben de shelters sponsoring nodig. De shelterfee die betaald wordt voor de adoptie van een hond door de bemiddelende organisatie dekt meestal de kosten niet.

Daarom is GRH ook zo enorm blij met alle donateurs. Want door jullie hebben we recent ook weer de shelters een mooi bedrag kunnen schenken.

Dus DUIZENDMAAL DANK!

Sommige donateurs doneren maandelijks een klein bedrag, anderen jaarlijks een bedrag wat ze kunnen missen. Heel veel kleine bedragen maken samen een mooie donatie.

donateurs2Wil je ook een financiële bijdrage leveren? Dat kan door geld over te maken op NL94 INGB 0683 8660 79 (ING-Bank) t.n.v. stichting Greyhounds Rescue Holland. Dit kun je ook nalezen op de pagina ‘Word donateur’ onder het kopje HELP MEE!.