2016 – 2017

We naderen het einde van 2016. Een bewogen jaar voor de stichting, een jaar waarin we een record aantal honden een nieuw thuis konden bieden. We een protestmars hebben gelopen in Den Haag, alwaar we een petitie konden overhandigen bij het Spaanse consulaat. Een jaar waarin we ook terugkijken op een paar drukbezochte wandelingen. Een jaar waarop we op de valreep een mooi bedrag konden doneren aan één van onze Spaanse shelters die zo verschrikkelijk getroffen is door de enorme regenval en overstroming.

Dit alles mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers van het adoptieteam en pleegteam, de nazorgers en huisbezoekers, gedragsdeskundigen, het evenemententeam, webteam en mensen die hulpgoederen ingezameld hebben, die de transporten naar Spanje gereden hebben, vluchtafhalers en alle donateurs en mensen die op een andere manier hun steentje bijgedragen hebben.

De vrijwilligers van Greyhounds Rescue Holland zeggen u dank voor uw steun, uw bezoek op onze website, uw adopties en donaties en wensen u allen een gezellig uiteinde, maar vooral een veilig uiteinde, één zonder al teveel stress voor uw honden en andere geliefde huisdieren. Een goed 2017 waarin we u hopelijk weer mogen begroeten op één van onze wandelingen.

Namens alle vrijwilligers….een voorspoedig en gelukkig nieuwjaar.