We kijken er nu al naar uit… De volgende GRH wandeling! Dit keer is het een najaarswandeling en deze staat gepland op zondag 11 oktober a.s. Het is een week na dierendag (op 4 oktober), dus na alle lekkernijen een mooie gelegenheid voor de honden om de extra pondjes eraf te lopen!

Locatie & programma

Deze wandeling vindt plaats in het prachtige (volledig omheinde!) wandelbos Groenendaal te Heemstede. Het programma zal ongeveer van 11.00u tot 16.00u duren. Het programma ziet er als volgt uit:

11.00u – Welkom bij de GRH tent
Inclusief een introductie van de GRH vrijwilligers

11.30-12.30u – Interactieve sessie van gedragsdeskundige Lisa Dempsey
Onderwerp: Los laten lopen van de hondjes

12.30-14.30u – Wandeling Groenendaalse bos
Tijd om heerlijk te wandelen, te spelen en te rennen!

14.30-16.00u – Samenkomst na wandeling bij de GRH tent
Alle tijd om bij te kletsen en bij te snuffelen 😉

Shop, eet-/drinkkraampje & hulpgoederen

Uiteraard zal de GRH-shop met een kraam aanwezig zijn. U kunt ook onze collectebussen vinden in de tent en bij de kraam, waar donaties aan GRH natuurlijk van harte welkom zijn.

Het Groenendaalse bos is prachtig, maar jammer genoeg is er geen horecagelegenheid waar we met de honden terecht kunnen. Daarom verzorgen wij zelf een kraampje waar wat te eten en te drinken te halen is, tegen een kleine vergoeding.

Vergeet u alstublieft niet dat u deze dag ook hulpgoederen kunt afgeven voor onze shelters in Spanje. Dekens, eten, medicijnen en eventueel speeltjes zijn meer dan welkom! Met deze spullen kunnen wij samen met u zoveel goeds doen voor de hondjes, die het zo hard nodig hebben. De goederen kunnen worden afgegeven bij onze bus (genaamd “Henkie”), die bij de tent geparkeerd zal staan.

Op de foto

We hebben deze dag ook professionele hondenfotograaf Maud uitgenodigd. Zij zal tijdens de wandeling mooie foto’s van de baasjes met hun honden maken! Tegen een vergoeding zijn deze na de wandeling te bestellen.

Speciale gasten

Er zullen hele speciale gasten bij de wandeling aanwezig zijn. Dat zijn namelijk vrijwilligers van de shelter Galgos en Familia in Málaga. Hier werkt GRH al jaren mee samen en ze komen graag de hondjes (en hun nieuwe baasjes natuurlijk) uit hun shelter (weer) ontmoeten!

Deelname en locatie

Graag verwelkomen wij u op de wandeling en de deelname is uiteraard gratis. Komt u ook? Wij willen u vragen zich dan aan te melden door een e-mail te sturen naar evenementen@www.greyhoundsrescue.nl. Wij kunnen dan een goede inschatting maken, hoeveel mensen en honden wij kunnen verwachten. Wij vragen u dan ook aan te geven of u bij de sessie van Lisa aanwezig zult zijn. Ook voor vragen kunt u terecht op dit mailadres.

Wij verwelkomen u heel graag bij de GRH tent op de parkeerplaats aan het einde van de Bosbeeklaan. Dat is het grote parkeerplaats links van het Restaurant van Landgoed Groenendaal. Let op er zijn meerdere parkeerplaatsen bij het wandelbos, bijvoorbeeld ook bij het pannenkoekenhuis De Konijnenberg, maar wij staan dus aan de andere kant. Als u onze tent ziet, dan gaat het goed!

U kunt over het wandelbos Groenendaal meer hier lezen.

Het belooft weer een hele bijzondere dag te worden. We hopen dat u er met uw hond(en) ook bij bent. Alvast tot dan!

Het evenemententeam van GRH