In deze tijd van de Covid19 pandemie, willen we graag wat positiviteit verspreiden. Daarom delen met u de mooie, positieve en inspirerende verhalen van de honden die al geadopteerd zijn.
Deze keer het verhaal van Neva Blue.

Dit is Neva Blue, roepnaam Neva. In Spanje heette hij Charlie en hij is een zoon van Sibia. Hij verbleef in de shelter Galgo’s del Sur. Op 11 augustus 2019 kwam deze knappe jongen ons leven binnen gewandeld. Hij was toen 4,5 maanden oud en hij werd op 29 maart 1 jaar. Ja, hij was op zondag jarig en was dan een echt Zondagskind! Reken maar dat er voor hem gezongen is en hij nóg meer verwend werd!

Hij is zo ontzettend lief, sociaal en ook knuffelig. Hij heeft zo’n prachtige ziel! Ik kan jullie niet zeggen hoe dankbaar wij zijn dat we met deze mooie, bijzondere jongen mogen samenleven. Hij kwam bij ons nadat een van onze whippets was overleden en we bang waren de ander van verdriet ook te zullen verliezen. Neva heeft haar, ze heet Hazel, zo goed geholpen. Natuurlijk was ze verdrietig en miste ze Lilly, maar dankzij Neva kwam ze weer uit bed, wilde ze weer eten, mee naar buiten.

Ik schreef al hoe lief Neva is, maar wat ik nog niet heb verteld is dat hij altijd goede zin heeft en werkelijk altijd glimlacht. Hij huppelt over straat en is zo blij en vrij. Neva is pure liefde, een geluksbrenger. We genieten dagelijks van heerlijke wandelingen in natuurgebieden en knuffelen wat af! We zijn zielsgelukkig met hem.

Wilt u ook het mooie verhaal van uw geadopteerde Spaanse windhond delen via deze site? Of de Spaanse shelters een hart onder de riem steken met een update over uw door hen geredde viervoeter? Email dan uw foto’s en updates naar: webteam@www.greyhoundsrescue.nl met vermelding van zijn/haar Spaanse en huidige naam, en de naam van de shelter.