Sinds 23 maart van dit jaar is Greyhounds Rescue Holland een van de goede doelen die u kunt steunen via “Teaming”.

Wat is Teaming?

“Teaming” is een middel om online fondsen te werven voor verschillende goede doelen en Greyhounds Rescue Holland is er één van. U doneert automatisch maandelijks 1,00. Dat lijkt misschien niet veel, maar met velen kan dit een mooi bedrag opleveren.

Hoe werkt het?

U maakt op https://www.teaming.net/ een eigen account aan, hierna kunt u op zoek naar een goed doel die u maandelijks met 1,00 wilt steunen. U klikt aan “Join the Group” en vult in hoe u maandelijks wilt betalen. Teaming haalt automatisch die euro van uw rekening, er worden geen extra kosten in rekening gebracht en u kunt elk moment beslissen om uw bijdrage te stoppen.

GRH Teamers

In deze moeilijke tijden en vooral met het uitzicht op een lockdown in Spanje, zouden we graag ons aantal Teamers willen verhogen, zodat we samen onze shelters op afstand van de zo nodige medische hulpmiddelen, voer en nieuwe manden kunnen blijven voorzien. Daarom vragen wij u om ook een GRH Teamer te worden. Vult u daarvoor bij “Search Groups”: “Greyhounds Rescue Holland” in, dan komt u vanzelf op onze Teamingpagina en de rest wijst zich vanzelf.

Wat voor u een kleine bijdrage is maakt voor de honden in Spanje een groot verschil!